Producenci

 

Swojska Piwniczka Opinie z ekomi-pl.com

nerkowce połówki

Opcje przeglądania
SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBA 1KG TARGROCH SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBA 1KG TARGROCH
Producent: TARGROCH
Cena: 7,29 zł
- +szt.
szt.
zobacz więcej
SÓL ZIOŁOWA 90G DARY NATURY SÓL ZIOŁOWA 90G DARY NATURY
Producent: Dary Natury
Cena: 8,86 zł
- +szt.
szt.
zobacz więcej
  • promocja - %
  • nowość
  • promocja - %
  • promocja - %
  • promocja - %
  • promocja - %

Sole rodzajowe

Sól to przyprawa obecna w każdej kuchni. Większość z nas używa jej w formie zwykłej soli kuchennej i nie wie, że istnieje wiele innych rodzajów soli i wszystkie są dużo zdrowsze. Jaka sól sprawdzi się najlepiej do danego rodzaju potrawy i którą wybrać?

Sól kłodawska, morska, himalajska czy ziołowa - którą wybrać?

Sól morska jest powszechnie znanym zamiennikiem soli jodowanej czy kamiennej - powstaje przez odparowanie morskiej wody. Przed użyciem, najlepiej zmielić ją w młynku lub utłuc w moździerzu. Sól himalajska to krystaliczna odmiana soli. Pochodzi z pokładów powstałych 250 milionów lat temu w Himalajach, we wschodnim Karakorum. Jest produktem w stu procentach naturalnym i świetną alternatywą dla zwykłej soli kuchennej. Sól kłodawska sprawdza się doskonale do przetworów warzywnych - jest pełnowartościową solą wysokiej jakości, o naturalnych walorach smakowych. Sól ziołowa odznacza się wyjątkowym smakiem i aromatem, którego nie sposób pomylić z żadnym innym. Oprócz soli, posiada w składzie zioła, takie jak bazylia, cząber, gorczyca, pieprz czarny czy oregano. Dzięki swojemu niepowtarzalnemu smakowi, sprawdzi się świetnie jako dodatek do dań mięsnych, sosów i zup. To oryginalna kompozycja, która doda charakteru każdej Twojej potrawie!

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium