
Kategorie
SÓL CZARNA HIMALAJSKA DROBNO Mielona KALA NAMAK 1kg

Indyjska sól Kala Namak Czarna grubo mielona
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
SÓL CZARNA HIMALAJSKA DROBNO Mielona KALA NAMAK 500g

Indyjska sól Kala Namak Czarna grubo mielona
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
SÓL CZARNA HIMALAJSKA Grubo Mielona KALA NAMAK 1kg

Indyjska sól Kala Namak Czarna grubo mielona
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
SÓL CZARNA HIMALAJSKA Grubo Mielona KALA NAMAK 500g

Indyjska sól Kala Namak Czarna grubo mielona
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Sól Himalajska różowa drobno drobna Mielona 1kg Swojska Piwniczka

Himalajska sól krystaliczna.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Sól Himalajska różowa drobno drobna Mielona 500g Swojska Piwniczka

Himalajska sól krystaliczna.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBA 1KG BATOM

Himalajska sól krystaliczna.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBA 1kg SWOJSKA PIWNICZKA

Himalajska sól krystaliczna.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBA 1KG TARGROCH

Himalajska sól krystaliczna.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBA 500g SWOJSKA PIWNICZKA

Himalajska sól krystaliczna.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
SÓL MORSKA DROBNA 500G EDEN

Sól morska z morza śródziemnego powstaje poprzez naturalne odparowanie morskiej wody. Posiada szerokie zastosowanie w kuchni jako zamiennik soli jodowanej czy kamiennej.
Dostępność: brak
SÓL MORSKA GRUBA 500G EDEN

Sól morska z morza śródziemnego powstaje poprzez naturalne odparowanie morskiej wody. Posiada szerokie zastosowanie w kuchni jako zamiennik soli jodowanej czy kamiennej.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
SÓL MORSKA ZIOŁOWA 350G EDEN

Sól morska z morza śródziemnego powstaje poprzez naturalne odparowanie morskiej wody.
Dostępność: brak
SÓL ZIOŁOWA 90G DARY NATURY

Sól ziołowa to przygotowana mieszanka do potraw wszelakiego rodzaju począwszy od zup poprzez sosy, mięsa, warzywa.
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
RÓŻOWA SÓL KŁODAWSKA NIEJODOWANA GRUBO MIELONA 1KG SWOJSKA PIWNICZKA

Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 3 dni
Sole rodzajowe
Sól to przyprawa obecna w każdej kuchni. Większość z nas używa jej w formie zwykłej soli kuchennej i nie wie, że istnieje wiele innych rodzajów soli i wszystkie są dużo zdrowsze. Jaka sól sprawdzi się najlepiej do danego rodzaju potrawy i którą wybrać?
Sól kłodawska, morska, himalajska czy ziołowa - którą wybrać?
Sól morska jest powszechnie znanym zamiennikiem soli jodowanej czy kamiennej - powstaje przez odparowanie morskiej wody. Przed użyciem, najlepiej zmielić ją w młynku lub utłuc w moździerzu. Sól himalajska to krystaliczna odmiana soli. Pochodzi z pokładów powstałych 250 milionów lat temu w Himalajach, we wschodnim Karakorum. Jest produktem w stu procentach naturalnym i świetną alternatywą dla zwykłej soli kuchennej. Sól kłodawska sprawdza się doskonale do przetworów warzywnych - jest pełnowartościową solą wysokiej jakości, o naturalnych walorach smakowych. Sól ziołowa odznacza się wyjątkowym smakiem i aromatem, którego nie sposób pomylić z żadnym innym. Oprócz soli, posiada w składzie zioła, takie jak bazylia, cząber, gorczyca, pieprz czarny czy oregano. Dzięki swojemu niepowtarzalnemu smakowi, sprawdzi się świetnie jako dodatek do dań mięsnych, sosów i zup. To oryginalna kompozycja, która doda charakteru każdej Twojej potrawie!