Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Sól Kala Namak jest orientalną indyjską przyprawą o chrakterystycznym zapachu
i jajecznym smaku, używana głównie w kuchni indyjskiej. Sól KALA NAMAK powstaje
poprzez wyprażenie soli himalajskiej w temperaturze około 800 st C z węglem
drzewnym z rośliny Amla oraz z owocami tegoz drzewa. Przetopienie soli zamienia
siarczan zawarty w surowcu w siarczki co nadaje jej charakterystycznego smaku i
zapachu.
Sól Himalajska spożywcza jest solą Niejodowaną, według
przepisów prawa nakazujących jodowanie soli, aby zapobiegać niedoborowi jodu,
nie jest zalecana do bezpośredniego spożycia.
Dane techniczne
MASA NETTO:
Masa Netto: 500g
SKŁDNIKI:
sól himalajska kalanamak
KRAJ POCHODZENIA:
PAKISTAN
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM:
Najlepiej spożyć przed końcem:01.2033
KONSERWANTY:
Produkt Bez Konserwantów
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki:
Opinie o produkcie (3)
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ilona
18 maja 2017
Idealna do tofucznicy oraz jako alternatywa do zwykłej soli.
Ania Lokś
30 sierpnia 2018
Nie wierzyłam, a jednak! pachnie jak jajko ;) teraz można bez obaw próbować tofucznicy
Maria
17 września 2018
Jest świetna do przyprawienia majonezu wegańskiego.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Ilona
Idealna do tofucznicy oraz jako alternatywa do zwykłej soli.
Ania Lokś
Nie wierzyłam, a jednak! pachnie jak jajko ;) teraz można bez obaw próbować tofucznicy
Maria
Jest świetna do przyprawienia majonezu wegańskiego.