Mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca. Charakteryzuje się delikatnym, słodkim smakiem. Jest zaskakująco sycąca. Idealna do zagęszczania sosów i zup. Polecamy także jako alternatywę dla tradycyjnej mąki do wypieku ciast i pieczywa.
MASA NETTO: | Masa Netto: 1Kg |
SKŁDNIKI: | Mielone migdały |
KRAJ POCHODZENIA: | USA |
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM: | Najlepiej spożyć przed końcem: 12.2021 |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g: | Wartość Energetyczna: 2544 kJ / 616 kcal |
TŁUSZCZE: | Tłuszcze: 54 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,9 g |
WĘGLOWODANY: | Węglowodany: 5,4 g w tym cukry - 4,8 g |
BIAŁKO: | Białko: 22g |
SÓL: | Sól: 0,0g |
BŁONNIK: | Błonnik: 10g |
ALERGENY: | Produkt może zawierać alergeny w tym gluten. |
KONSERWANTY: | Produkt Bez Konserwantów |
Żaneta Wenda "ProWend.com" | ul. Zawadka 96A | 34-100 Wadowice | woj. małopolskie | tel:.795816067 | e-mail:sklep@swojskapiwniczka.pl
Aneta Piotrowska
Praktyczne opakowanie, wysoka jakość produktu. Polecam.
Michał
Dobra jakość. Mniejsza ilość węglowodanów w porównaniu do innych producentów.