FASOLA RED KIDNEY CZERWONA FASOLA 500g SWOJSKA PIWNICZKA
Opis
Fasola czerwona Kidney popularna w kuchni amerykańskiej i meksykańskiej. Idealna jako nadzienie do naleśników i sporządzania jednorodnych potraw najbardziej polecana do dania kuchni meksykańskiej CHILLI CON CARNE.
Dane techniczne
MASA NETTO: | Masa Netto: 500g |
SKŁDNIKI: | Fasola czerwona Kidney |
KRAJ POCHODZENIA: | POLSKA |
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM: | Najlepiej spożyć przed: 12.2022 |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g: | Wartość Energetyczna: 1170 kJ / 279 kcal |
TŁUSZCZE: | Tłuszcze:0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g |
WĘGLOWODANY: | Węglowodany: 29 g, w tym cukry 2,2 g |
BIAŁKO: | Białko: 26g |
SÓL: | Sól: 0,06g |
BŁONNIK: | 0,70 |
ALERGENY: | Produkt może zawierać alergeny w tym gluten. |
KONSERWANTY: | Produkt Bez Konserwantów |
Iga
Dobry produkt w dobrej cenie.