QUINOA (komosa ryżowa) produkt naturalnie BEZGLUTENOWY. Wyróżnia się niezwykłym bogactwem naturalnych składników. Uzyskiwana ziarna z Quinoa, o lekko orzechowym smaku, znajdują zastosowanie m.in.w wyrobie pieczywa i makaronów, są wyśmienitym dodatkiem do musli, jogurtów zapiekanek, deserów, zup i sosów
MASA NETTO: | Masa Netto: 500g |
SKŁDNIKI: | Ziarno quinoa czarne |
KRAJ POCHODZENIA: | BOLIWIA |
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM: | Najlepiej spożyć przed końcem: 07.2021 |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g: | Wartość Energetyczna: 1540 kJ / 368 kcal |
TŁUSZCZE: | Tłuszcz: 6,07g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,70g |
WĘGLOWODANY: | Węglowodany: 64,16g w tym cukry: 0,1g |
BIAŁKO: | Białko: 14,12g |
SÓL: | Sól: 0,012g |
BŁONNIK: | Błonnik: 7g |
ALERGENY: | Produkt może zawierać alergeny w tym gluten. |
KONSERWANTY: | Produkt Bez Konserwantów |
Żaneta Wenda "ProWend.com" | ul. Zawadka 96A | 34-100 Wadowice | woj. małopolskie | tel:.795816067 | e-mail:sklep@swojskapiwniczka.pl
Patrycja Koprzak
Z dodatkiem buraków czerwonych i indyka - świetne danie.