SKÓRKA POMARAŃCZOWA WŁOSKA KANDYZOWANA 500G SWOJSKA PIWNICZKA
Opis
Skórka Pomarańczowa kandyzowana, do wypieków. Wyśmienita świeża skórka, z pomarańczy, kandyzowana, wyśmienicie pasuje jako posypka na pączki, rogale świętomarcińskie.
Dane techniczne
MASA NETTO: | Masa Netto: 500g |
SKŁDNIKI: | Skórka pomarańczowa, syrop glukozowo - fruktozowy 39,5%, cukier 11%, regulator kwasowości E330 0,5%, substancja konserwująca E220 |
KRAJ POCHODZENIA: | WŁOCHY |
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM: | Najlepiej spożyć przed końcem: 11.2022 |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g: | Wartość Energetyczna: 1027 kJ /284 kcal |
TŁUSZCZE: | Tłuszcze: 0g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g |
WĘGLOWODANY: | Węglowodany: 71g w tym cukry 62,03g |
BIAŁKO: | Białko: 0,0g |
SÓL: | Sól: 0,36g |
BŁONNIK: | Błonnik: 5,98g |
ALERGENY: | Produkt może zawierać alergeny w tym gluten. |
KONSERWANTY: | Produkt zawiera Konserwanty. |
Katarzyna Cedro
Super produkt, serdecznie polecam ! :)