GLUKOZA KRYSTALICZNA DEKSTROZA 500g SWOJSKA PIWNICZKA
Opis
Wykazuje wysoką zdolność do fermentacji, dobrą stabilność ( brak inwersji), wysoka zdolność do osmozy oraz znaczący efekt brazujący.
Stosowany głównie w środkach spożywczych jako puder piekarniczy do ciast, herbatników, lukru, chleba, krakersów, wafli.
W przemyśle cukierniczym do produkcji lodów oraz deserów mrożonych.
W przemyśle mleczarskim ( drinki mleczne czekoladowe, shaki mleczne, jogurty, desery).
W produktach wędliniarskich: (kiełbasy, szynki).
W produkcji żywności udogodnionej ( pokarmy dla dzieci, napoje instant, puddingi, gotowe mięsa, gotowe mieszanki ciast)
Dane techniczne
MASA NETTO: | Masa Netto: 500g |
SKŁDNIKI: | Glukoza Krystaliczna |
KRAJ POCHODZENIA: | POLSKA |
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM: | Najlepiej spożyć przed końcem: 09.2023 |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g: | Wartość Energetyczna: 1551kJ / 365 kcal |
TŁUSZCZE: | Tłuszcz: 0g w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0g |
WĘGLOWODANY: | Węglowodany: 91g w tym cukry 91g |
BIAŁKO: | Białko: 0,0g |
ALERGENY: | Produkt może zawierać alergeny w tym gluten. |
KONSERWANTY: | Produkt Bez Konserwantów |