SKŁADNIKIsyrop z agawy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy.
SKŁADNIKIekologiczny syrop z agawy 100 % OPISEkologiczny syrop z agawy powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.
SKŁADNIKIburak cukrowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Idealna do smażenia i pieczenia oraz do naleśników i deserów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1304 kJ / 308 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,1 g Węglowodany: 71 g w tym cukry: 66 g Błonnik: 4,5 g Białko: 2,8 g Sól: 0,05 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
SKŁADNIKI trzcina cukrowa*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1819 kJ/ 428 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 106 g; w tym cukry: 79 g Białko: 1,0 g Sól: 0,35 gINFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE i SEZAMZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce.BEZ GLUTENU (w składnikach): TAKCertyfikat bio: CERTYFIKAT BIOEAN: 8712439040909Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 360Kraj pochodzenia składników: Stany Zjednoczone AmerykiPRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: HORIZON NATUURVOEDING BV, LAGE DIJK-NOORD 20A, 3401 VA IJSSELSTEINWegański: TAKWegetariański: TAK.
SKŁADNIKI trzcina cukrowa*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1819 kJ/ 428 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 106 g; w tym cukry: 79 g Białko: 1,0 g Sól: 0,35 gINFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE i SEZAMZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce.BEZ GLUTENU (w składnikach): TAKCertyfikat bio: CERTYFIKAT BIOEAN: 8712439040909Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 360Kraj pochodzenia składników: Stany Zjednoczone AmerykiProducent - nazwa i adres: HORIZON NATUURVOEDING BV, LAGE DIJK-NOORD 20A, 3401 VA IJSSELSTEINWegański: TAKWegetariański: TAK.
SKŁADNIKIburak cukrowy*, woda. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWarość energetyczna: 1774 kJ/419 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 97 g w tym cukry: 92 g Białko: 3,0 g Sól: 0,04 gINFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY oraz SEZAM.
SKŁADNIKIekologiczne daktyle 100 %OPISEkologiczny syrop z daktyli polecamy do słodzenia napojów oraz jako polewa do lodów, gofrów i naleśników. Nadaje wspaniały aromat wypiekom i deserom.
SKŁADNIKIsyrop daktylowy* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 1497 kJ/348 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 86 g w tym cukry: 86 g Białko: 1,0 g Sól: 0,27 gINFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SEZAMZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówceBEZ GLUTENU (w składnikach): TAKCertyfikat bio: CERTYFIKAT BIOEAN: 8712439040305Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 360Kraj pochodzenia składników: TunezjaPRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: HORIZON NATUURVOEDING BV, LAGE DIJK-NOORD 20A, 3401 VA IJSSELSTEINWegański: TAKWegetariański: TAK.
SKŁADNIKIekologiczny syrop klonowy 100 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml:Wartość energetyczna: 1527 kJ/365 kcalTłuszcz: 0,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 91 gw tym cukry: 79 gBiałko: 0 gSól: 0,04 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
SKŁADNIKI100 % syrop klonowy* klasa A (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISW zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu.Różnią się kolorem i smakiem, jakość pozostaje bez zmian.
SKŁADNIKI ekologiczny syrop klonowy 100 %OPISProdukt pasteryzowany.bursztynowa barwa, wyraźny smakWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna: 1533 kJ/367 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 90 g w tym cukry: 88 g Białko: 0 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIekologiczny syrop klonowy 100 % WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 ml:Wartość energetyczna: 1527 kJ/365 kcalTłuszcz: 0,2 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 91 gw tym cukry: 79 gBiałko: 0 gSól: 0,04 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
SKŁADNIK100 % syrop klonowy* klasa C (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISW zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu.Różnią się kolorem i smakiem, jakość pozostaje bez zmian.
SKŁADNIKI ekologiczny zagęszczony sok z klonu 100 %, klasa COPIS W zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu. Różnią się kolorem i smakiem, jakość pozostaje bez zmian.
SKŁADNIKI ekologiczny zagęszczony sok z klonu 100 %, klasa C OPISIdealnie nadaje się jako polewa do deserów, ciast, naleśników. W zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu.
SKŁADNIKIekologiczny syrop z agawy 100 % OPISEkologiczny syrop z agawy powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.
SKŁADNIKI100 % syrop z agawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Polecamy do wypieków, deserów lub jako polewę do naleśników.
Melasa to ciemnobrązowy, gęsty syrop o odczynie słabo alkalicznym. Powstaje jako produkt uboczny przy produkcji cukru spożywczego. Z uwagi na jej ciemny (niekiedy wręcz czarny) kolor melasa nazywana jest czasem "czarnym złotem". Melasa jest dobrym źródłem żelaza, selenu i miedzi. Wszystkie te pierwiastki pomagają w zachowaniu prawidłowego zdrowia kości.
Którą melasę wybrać?
Melasa trzcinowa (syrop trzcinowy) ma przyjemny smak i cenne właściwości. Można ją używać do słodzenia kawy, herbaty, deserów oraz wypieków, jest świetnym dodatkiem do pierników. Karob - melasa z chleba świętojańskiego - karob to substytut kakao; przez niektórych ceniony wyżej niż kakao. Dzięki swoim składnikom dedykowany jest dla każdego. Karob w przemyśle cukierniczym stosowany jest jako zamiennik kakao przy produkcji czekolady. Jednak z punktu widzenia zdrowotnego jest on bardziej wskazany niż kakao. Karob nie zawiera kofeiny oraz teobrominy a także kwasu szczawiowego. Syrop daktylowy - daktyle są bardzo popularne w krajach arabskich. Wykorzystuje się je tam do syropu zwanego "miodem daktylowym". Syrop daktylowy jest idealnym dodatkiem do słodzenia herbaty, kawy, jako dodatek do deserów.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.