SKŁADNIKI Nierafinowany cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Nierafinowany cukier trzcionowy pochodzący z Paragwaju w indywidualnych 4 g saszetkach.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartosc energetyczna: 1700 kJ / 400 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Weglowodany: 100 g w tym cukry: 100 g Białko: 0 g Sól: 0 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej.
SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca)OPISKsylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca)OPISKsylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
SKŁADNIKI Ksylitol (substancja słodząca) 100 %WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 99,8 g w tym cukry: 0,2 g w tym alkohole wielowodorotlenowe: 98,5 g Białko: 0 g Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZECHY. UWAGA Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający.
SKŁADANIKI substancja słodząca: erytrytol* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISErytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Redukując w ten sposób kaloryczność przygotowanych potraw.
SKŁADNIKI100 % erytrytol (substancja słodząca)OPISErytrytol to naturalna substancja słodząca, stosowana jako alternatywa dla tradycyjnego cukru. Należy do alkoholi cukrowych - polioli.
SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca)OPISKsylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca)OPISKsylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
SKŁADNIKIksylitol 100 % (substancja słodząca)OPISSuper Ksylitol to naturalna substancja słodząca pochodzenia roślinnego, ma bardzo podobny smak i słodkość jak zwykły cukier. Ksylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy.
SKŁADNIKIdaktyle sproszkowane* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczne daktyle w formie sproszkowanej charakteryzują się lekko słodkim smakiem z nutką toffi. Nadają słodyczy każdej potrawie, dzięki temu stanowią idealny dodatek do wypieków, deserów, jogurtów, musli, a także dań orientalnych.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.