SKŁADNIKI cukier, aromat: etylowanilina. OPIS Idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast i wypieków, a także jako składnik deserów różnego typu.
SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, mielona skórka cytrynowa* (2,5 %), aromat cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWarość energetyczna: 1673 kJ / 394 kcal Tłuszcz: 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 98,2 g w tym cukry: 96,2 g Białko: 0,2 g Sól: 0,1 gINFORMACJA ALERGENNAMoże zawierać GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) oraz JAJA.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIcukier trzcinowy*, cynamon mielony* (min.14 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISDoskonale nadaje się do wypieków z owocami oraz jako dodatek do słodkich dań.
SKŁADNIKI cukier trzcinowy* 99 %, wanilia Bourbon* 1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Połączenie ekologicznego cukru trzcinowego z aromatyczną wanilią Bourbon, to doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju wypieków.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1692 kJ / 398 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 99 g w tym cukry: 99 g Białko: 0 g Sól: 0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
SKŁADNIKI Liście stewii* (100 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Najwyższej jakości liście stewii (Stevia rebaudiana Bertoni), ręcznie zbierane.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Zalać kilka liści gorącą (70- 80ºC) wodą, a uzyskanym naparem słodzić napoje.
SKŁADNIKI Fruktoza 100 % OPIS Fruktoza to cukier prosty, który w naturze można znaleźć w owocach, sokach owocowych i miodzie. Jego potoczna nazwa to cukier owocowy.
SKŁADNIKIksylitol (substancja słodząca) 92 %, mielona wanilia Bourbon 8 %OPIS Ksylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
SKŁADNIKI Fruktoza 100 % OPIS Fruktoza to cukier prosty, który w naturze można znaleźć w owocach, sokach owocowych i miodzie. Jego potoczna nazwa to cukier owocowy.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.