SKŁADNIKI 100 % mąka gryczana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWysoka zawartość błonnika, źródło białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
SKŁADNIKIekologiczna mąka kukurydziana.OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
SKŁADNIKIekologiczna mąka kukurydziana.OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
SKŁADNIKIekologiczna mąka kukurydziana.OPISMakaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY ORKISZ* razowa typ 2000 (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMąka z której wyrabiany jest makaron Bartolini orkiszowy, uzyskiwana jest wyłącznie z pełnego przemiału ziarna ORKISZU - łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu stanowi on cenne źródło błonnika.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem gotować 7 minut, al dente 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 668 kJ/158 kcal Tłuszcz: 1,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 28 g w tym cukry: 1,0 g Błonnik: 4,4 g Białko: 6,2 g Sól: 0,01 gINFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać JAJA.
SKŁADNIKI ekologiczna mąka z PSZENICY ORKISZ razowa typ 2000.OPIS Makaron ten wyrabiamy z mąki uzyskanej z pełnego przemiału ziarna ORKISZU - łuski, bielma i zarodka, dzięki czemu stanowi on cenne źródło błonnika.
SKŁADNIKI100 % ekologiczna mąka ryżowa.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAPrzed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 5-6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
SKŁADNIKIekologiczna mąka ryżowa.OPISMakaron ryżowy wyróżnia się niezwykle delikatnym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
SKŁADNIKI semolina* (mąka z PSZENICY durum*), algi morskie* (spirulina) 3% (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Idealny do dań z owoców morza i ryb.SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem gotować 8 minut, al dente 6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
SKŁADNIKI semolina (mąka z PSZENICY durum)*, warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor suszony*, szpinak suszony*, burak czerwony suszony*), przyprawa: kurkuma* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Idealny dla dzieci do zup, drugich dań. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1527 kJ / 360 kcal Tłuszcz: 1,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 72 g w tym cukry: 3,9 g Błonnik: 3,6 g Białko: 12 g Sól: 0,01 gSPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem gotować 8 minut, al.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.