SKŁADNIKImąka PSZENNA chlebowa* typ 750 (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1381 kJ/330 kcalTłuszcz: 1,8 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,24 gWeglowodany: 73,8 gtym cukry: 0,5 gBłonnik: 5,6 gBiałko: 9,1 gSól: 0,3 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIOEAN: 5907690790042Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 30Kraj pochodzenia składników: PolskaProducent - nazwa i adres: EKOOAZA MŁYNY WODNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, TOKARY 9, 08-108 KORCZEWWegański: TAKWegetariański: TAK.
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY ORKISZ* (100 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1501 kJ/354 kcal Tłuszcz: 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 73 g w tym cukry: 2,0 g Błonnik: 3,9 g Białko: 11 g Sól: 0,01 gZawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
SKŁADNIKIświeżo zmielona mąka z PSZENICY ORKISZ* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1457 kJ / 345 kcal Tłuszcz: 1,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 60,3 g w tym cukry: 0,3 g Błonnik: 10 g Białko: 17 g Sól: 0,02 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIOEAN: 5908259954431Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 30Producent - nazwa i adres: PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO - HANDLOWE NIRO SP.
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY ORKISZ typ 1050* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ziarna z certyfikowanych upraw biodynamicznych. Mąka ORKISZowa otrzymana z mielenia ziaren w młynach żarnowych.
SKŁADNIKImąka z PSZENICY ORKISZ* (100 %). (* certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMąka 00 jest włoską mąką, wykorzystywaną głównie do robienia pizzy.
SKŁADNIKIekologiczna mąka z PSZENICY orkisz razowa typ 2000.OPISMąka orkiszowa razowa może być stosowana samodzielnie lub w połączeniu z innymi mąkami do wypieku chleba, ciast, ciastek, naleśników, placuszków i klusek.
SKŁADNIKIekologiczna mąka z PSZENICY ORKISZ razowa typ 2000OPISEkologiczna mąka ORKISZOWA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna PSZENICY orkisz.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.