SKŁADNIKI woda, SOJA*, PSZENICA*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.
SKŁADNIKI woda, nasiona SOI*, sól morska 6,7 %, alkohol*, regulator kwasowości: kwas mlekowy, ocet ryżowy*, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS 50 % mniej soli w porównaniu do tradycyjnego sosu sojowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna - 340 kJ/81 kcal Tłuszcz - 0 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0 g Węglowodany - 4,1 g w tym cukry - 0 g Białko - 7,5 g Sól - 6,7 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywć w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKI woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae (*składniki ekologiczne)OPISSos SOJOWY wyróżnia się charakterystycznym słonym smakiem. Stosując go do doprawiania posiłku, możemy już zrezygnować z dodawania soli.
SKŁADNIKI woda, nasiona SOI*, sól morska 6,7 %, alkohol*, regulator kwasowości: kwas mlekowy, ocet ryżowy*, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS 50 % mniej soli w porównaniu do tradycyjnego sosu sojowego. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml Wartość energetyczna - 340 kJ / 81 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 4,1 g w tym cukry - 0 g Białko - 7,5 g Sól - 6,7 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywć w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIkrem z ORZESZKÓW ZIEMNYCH*, cukier*, olej słonecznikowy*, melasa*, sól morska, woda, napój SOJOWY*, czosnek*, pieprz*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISSos wytwarzany z mielonych i prażonych ORZESZKÓW ZIEMNYCH, szeroko stosowany w kuchni indonezyjskiej i wielu innych potrawach na całym świecie.
SKŁADNIKIziarno SOI*, woda, sól morska, alkohol shochu* (woda, ryż*, sól, Aspergillus oryzae), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 354 kJ / 83 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 6,5 g w tym cukry - 0,5 g Błonnik - 0,7 g Białko - 14 g Sól - 13,1 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i zaciemnionym miejscu BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)BEZ GLUTENU (deklaracja): TAKBEZ GLUTENU (w składnikach): TAKCertyfikat bio: CERTYFIKAT BIOEAN: 8713576271249Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120Kraj pochodzenia składników: JaponiaProducent - nazwa i adres: TERRASANA NATUURVOEDING B.
SKŁADNIKIwoda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae (*składniki ekologiczne)OPISSos SOJOWY wyróżnia się charakterystycznym słonym smakiem. Stosując go do doprawiania posiłku, możemy już zrezygnować z dodawania soli.
SKŁADNIKI woda, ziarno SOI*, PSZENICA*, sól morska, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISProdukt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 264 kJ / 62 kcal Tłuszcz - 0,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 6,2 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 0,7 g Białko - 8,8 g Sól - 12,0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIOEAN: 8713576271621Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120Kraj pochodzenia składników: JaponiaProducent - nazwa i adres: TERRASANA NATUURVOEDING B.
SKŁADNIKI chili (56 %), czosnek, cukier, sól, ocet spirytusowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, stabilizator: guma ksantanowa.OPIS Sos ten zdobył uznanie w wielu kuchniach świata, w których występuje jako uniwersalny, ostry sos.
Idealne uzupełnienie każdej potrawy z grilla, dań z owocami morza, makaronów, czy dań kuchni azjatyckiej. Wzbogacają smak potraw, nadając im niepowtarzalnego charakteru. Bogaty wybór sosów Tao Tao zadowoli podniebienie tych, którzy lubią poeksperymentować w kuchni i otwarci są na nowe kulinarne doznania.
Sosy są często związane z konkretnymi kuchniami narodowymi lub regionalnymi. Na przykład sos pesto jest charakterystyczny dla kuchni włoskiej, sos sojowy jest powszechnie stosowany w kuchni azjatyckiej, a sos salsa jest popularny w meksykańskiej kuchni. Pochodzenie sosu może wpływać na składniki, smaki i zastosowanie. Mogą służyć jako polewa do makaronów, marynaty do mięsa, dipy do warzyw, sosy do sałatek, sosy do burgerów i hot dogów, podstawowe składniki dań (np. curry, stir-fry) czy dodatek do kanapek i przekąsek. Zastosowanie sosu może wpływać na jego smak, konsystencję i składniki.
Sosy są niezwykle wszechstronne i wzbogacają smak potraw, dodając im głębię, intensywność i różnorodność. Możliwości eksperymentowania z sosami są praktycznie nieograniczone, co pozwala odkrywać nowe smaki i kompozycje kulinarne.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.