EKOLOGICZNE PŁATKI QUINOA BIO 250G BATOM
Opis
Bezglutenowe ziarno Quinoa zawiera 5% tłuszczu co stanowi 2,5 raza więcej niż pszenica. Tłuszcz ten jednak to nienasycone, długołańcuchowe kwasy tłuszczowe, około 4,3 % składają się z kwasu alfa-linolenowego występującego w rybach zwanego dalej grupa kwasów OMEGA-3.
Dane techniczne
MASA NETTO: | Masa netto: 250g |
SKŁDNIKI: | 100% Quinoa BIO |
KRAJ POCHODZENIA: | NIEMCY |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g: | Wartość energetyczna: 1532kJ/363kcal |
TŁUSZCZE: | Tłuszcze: 5,9g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5g |
WĘGLOWODANY: | Węglowodany: 62g w tym cukry 1,6g |
BIAŁKO: | Białko: 12,0g |
SÓL: | Sól: 0,0g |
ALERGENY: | Produkt może zawierać alergeny w tym gluten. |
KONSERWANTY: | Produkt Bez Konserwantów |