Wyśmienita kompozycja płatków zbożowych. Stanowi źródło wielu cennych dla zdrowia składników. Można ją spożywać samą lub z mlekiem i jogurtem. Polecana również z dodatkiem mieszanek bakalii.
SKŁADNIKI Płatki OWSIANE pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych OPIS Produkt otrzymany przez zgniecenie na walcach obłuszczonego ziarna owsa oraz poddany obróbce hydrotermicznej WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 1530 kJ/366 kcal Tłuszcz 7,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,25 g Węglowodany 62,4 g w tym cukry 0,9 g Błonnik 9,7 g Białko 11,9 g Sól 0,01 g INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać: ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, soję ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)Certyfikat bio: CERTYFIKAT BIOEAN: 5908445476303Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60Kraj pochodzenia składników: PolskaProducent - nazwa i adres: BIO PLANET S.A.
SKŁADNIKI płatki OWSIANE pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznychOPISPłatki OWSIANE górskie otrzymuje się z oczyszczonego ziarna owsa oraz poddanie obróbce hydrotermicznej.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1530 kJ/366 kcal Tłuszcz 7,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,25 g Węglowodany 62,4 g w tym cukry 0,9 g Białko 11,9 g Sól 0,01 g INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać: ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE, NASIONA SEZAMU, soję ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
SKŁADNIKIpłatki JĘCZMIENNE*, płatki Z PSZENICY ORKISZ*, płatki OWSIANE*, płatki ŻYTNIE* (*certyfikowany składnik ekologiczny). SPOSÓB PRZYGOTOWANIAgotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub mleka) na wolnym ogniu ok.
SKŁADNIKI gryka ekspandowana OPIS Produkt ten powstał dzięki ekspandowaniu, które polega na poddaniu ziarna działaniu gorącej pary pod wysokim ciśnieniem. Używa się do niego całych ziaren zbóż, dlatego produkty ekspandowane zachowują większość cennych składników odżywczych, które się w nim znajdują.
SKŁADNIKI płatki zbożowe* 67 % (owsiane*, pszenne*, JĘCZMIENNE*, ŻYTNIE*, kukurydziane*), rodzynki sułtanki*, ORZECHY* 10 % (orzeszki ziemne*, ORZECHY włoskie*), siemię lniane*, SEZAM*, słonecznik* - w zmiennych proporcjach.(*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMieszanka płatków zbożowych z dodatkiem bakalii, orzechów i owoców suszonychWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1647 kJ/393 kcal Tłuszcz 13 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,9 g Węglowodany 52,1 g w tym cukry 9,8 g Błonnik 10 g Białko 11,8 g Sól 0,01 g INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać: inne ORZECHY, soję.
SKŁADNIKI ekologiczne otręby ŻYTNIE 100 %OPISEkologiczne otręby ŻYTNIE, to produkt powstający podczas procesu przemiału ŻYTA na grys żytni. W skład otrąb wchodzi w głównej mierze zewnętrzna, najbardziej wartościowa warstwa ziarna, tj.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.