SKŁADNIKIryż naturalny długoziarnisty*, ryż czerwony*, ryż dziki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Ryż przepłukać, dodać do wrzącej wody w stosunku 1:2 (na jedną porcję ryżu 2 porcje wody).
SKŁADNIKIkaszka jaglana* 50 %, kasza manna z PSZENICY ORKISZ* 49,5 %, wanilia burbońska mielona* 0,5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISBio Kaszka z Wanilią Burbońską to połączenie prosa i ORKISZU z najlepszej jakości wanilią burbońską.
SKŁADNIKIkaszka z PSZENICY ORKISZ pełnoziarnista* (46,5 %), kaszka OWSIANA* (40 %), kakao w proszku* (10 %), sproszkowane daktyle* (3,5 %)(*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Bio Kaszka z Kakao i Daktylami to połączenie ORKISZU i owsa z najlepszej jakości kakao oraz daktylami. Kakao to bogactwo składników odżywczych - polifenoli, witamin z grupy B oraz składników mineralnych (m.
SKŁADNIKIryż okrągły pełnoziarnisty* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPISEkologiczny ryż okrągły pełnoziarnisty charakteryzuje się specyficznym aromatem i zapachem, dzięki którym harmonijnie współgra z wieloma potrawami.
SKŁADNIKIryż carnaroli*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISWłosi najczęściej przygotowują swoje ulubione risotto na bazie ryżu odmiany Carnaroli, który różni się od bardziej powszechnego ryżu Arborio tym, iż posiada wyższą zawartość skrobi, twardszy środek ziarna i dłuższy kształt.
SKŁADNIKI ekologiczna kasza gryczana palona 100 % OPIS Ekologiczna kasza gryczana palona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAKaszę gotować w osolonej wodzie w proporcji 1:2 (1 porcja kaszy na 2 porcje wody) na małym ogniu ok.
SKŁADNIKIryż czerwony pełnoziarnisty* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczny ryż czerwony pełnoziarnisty charakteryzuje się niezwykle słodkim smakiem oraz orzechowym aromatem. Podaje się go głównie do wykwintnych potraw oraz deserów z egzotycznymi owocami.
SKŁADNIKIryż czarny pełnoziarnisty* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPISEkologiczny ryż czarny pełnoziarnisty charakteryzuje się niezwykłym orzechowym aromatem, dzięki któremu harmonijnie współgra z wieloma egzotycznymi potrawami.
SKŁADNIKIkasza gryczana niepalona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczna kasza gryczana niepalona jest najczęściej stosowana jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami lub gulaszem oraz jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych i pasztetów.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAKaszę gotować w osolonej wodzie w proporcji 1:2 (1 porcja kaszy na 2 porcje wody) na małym ogniu ok.
SKŁADNIKIryż dziki* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISPod względem botanicznym dziki ryż to nie ryż, ale dzika trawa wodna, która rośnie na brzegach jezior i rzek i jest zbierana z łodzi.
SKŁADNIKIryż okrągły pełnoziarnisty* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).OPISEkologiczny ryż okrągły pełnoziarnisty charakteryzuje się specyficznym aromatem i zapachem, dzięki którym harmonijnie współgra z wieloma potrawami.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.