SOS SOJOWY SHOYU 125 ML YAKSO
Opis
Ekologiczny Sos Sojowy Shoyu (soja sos) 125 ml / Yakso
Bardzo intensywny, smaczny, a przy tym zdrowy Ekologiczny Sos Sojowy Shoyu (soja sos) 125 ml / Yakso to wspaniała alternatywa dla mieszanek i kompozycji przyprawowych, nafaszerowanych chemią!
Jeśli nie chcesz, by Twoja rodzina dostawała na talerzu porcję chemii, zamiast konwencjonalnych przypraw w płynie sięgnij po ten sos sojowy. Bardzo popularny w Japonii, świetnie sprawdzi się też w tradycyjnych polskich zupach. Wzbogaci ich smak i aromat, wniesie nieco świeżości.
Postaw na ten naturalny sos, wyprodukowany na bazie sfermentowanych nasion soi! Proces przygotowania sosu jest bardzo czasochłonny – nasiona fermentują ponad półtora roku. To sekret jego intensywności – a nie sztuczne wzmacniacze czy konserwanty!
Dane techniczne
POJEMNOŚĆ: | Pojemność: 125ml |
SKŁDNIKI: | Ziarno sojowe, pszenica, sól morska, woda, grzyb Koji |
KRAJ POCHODZENIA: | ROLNICTWO UE |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g: | Wartość energetyczna: 226KJ/54Kcal |
TŁUSZCZE: | Tłuszcze: 0,1g |
WĘGLOWODANY: | Węglowodany: 5,8g |
BIAŁKO: | Białko: 7,5g |
BŁONNIK: | 0,00 |
ALERGENY: | Produkt może zawierać alergeny w tym gluten. |
KONSERWANTY: | Produkt Bez Konserwantów |