MAKARON BEZGLUTENOWY NITKI CIENKIE 250G BEZGLUTEN
Opis
Bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy, nitki cienkie przeznaczony do zup i sosów dla osób z nietolerancją glutenu, lub osób będących na diecie bezglutenowej, Makaro gotować od 4-7 minut.
Dane techniczne
MASA NETTO: | Masa netto: 250g |
SKŁDNIKI: | mąka kukurydziana, mąka ryżowa |
KRAJ POCHODZENIA: | POLSKA |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g: | Wartość energetyczna: 1499kJ/353 kcal |
TŁUSZCZE: | Tłuszcze: 0,5g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g |
WĘGLOWODANY: | Węglowodany: 80g w tym cukry 1,4g |
BIAŁKO: | Białko: 6,2g |
SÓL: | Sól: 0,02g |
BŁONNIK: | Błonnik: 1,9g |
Katarzyna Cedro
Super produkt, serdecznie polecam ! :)