KAPUSTA KIMCHI 215G TAO TAO
Opis
Kimchi to jeden z najbardziej wartościowych produktów na świecie, który
znalazł się na Liście Światowego Dziedzictwa UNESCO. Kimchi to popularna potrawa
kuchni koreańskiej, o kilkuwiekowej tradycji – wyjątkowe połączenie kwaśnego,
słonego i pikantnego smaku. Kapusta Kimchi TaoTao to doskonała przystawka i
dodatek do dania głównego, sprawdzi się również jako składnik gulaszów i
zup.
Składniki: kapusta pekińska (48,5%), woda, bulion warzywny (9,1%): woda, szczypior, sól, dynia, suszone algi (Laminaria digitata), grzyby shiitake (Lentinula edodes); sos Kimchi (6,2%): woda, ekstrakt z alg (Laminaria digitata), rzodkiew, czerwona papryka w proszku, czosnek, cebula; rzodkiew, substancja słodząca: sorbitol; czerwona papryka w proszku, cukier, czosnek, cebula, jabłko, marchew, szczypior, sól, imbir, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; stabilizator: guma ksantanowa
Dane techniczne
MASA NETTO: | Masa netto: 215g |
SKŁDNIKI: | Składniki podane w opisie produktu |
KRAJ POCHODZENIA: | KOREA POŁUDNIOWA |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g: | Wartość energetyczna: 172 kJ/41 kcal |
TŁUSZCZE: | Tłuszcze: 0,4g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1g |
WĘGLOWODANY: | Węglowodany: 6,2g w tym cukry 2,6g |
BIAŁKO: | Białko: 1,4g |
SÓL: | Sól: 1,8g |