CZEKOLADA DO FONTANN I FONDUE NIVES WŁOSKA 500G SWOJSKA PIWNICZKA
Opis
Czekolada do Fontann lub foundat, wyśmienita jako polewa do ciast, można również stosować jako dodatek do osłodzenia mleka, lub kawałeczki dodawać do mussli.
Dane techniczne
MASA NETTO: | Masa Netto:500G |
SKŁDNIKI: | składniki: Cukier, tłuszcze roślinne utwardzone ( z ziaren palmowych i orzechów kokosowych), kakao odtłuszczone 10%-12%, Laktoza, Emulgator: Lecytyna Sojowa, aromaty |
KRAJ POCHODZENIA: | WŁOCHY |
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM: | Najepiej spożyć przed końcem: 8.2022 |
TŁUSZCZE: | Tłuszcze: w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
WĘGLOWODANY: | Węglowodany: w tym cukry |
SÓL: | Sól: |
ALERGENY: | Produkt może zawierać alergeny w tym gluten. |