SKŁADNIKI ekologiczny zagęszczony sok z klonu 100 %, klasa COPIS W zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu. Różnią się kolorem i smakiem, jakość pozostaje bez zmian.
SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca)OPISKsylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
SKŁADNIKI100 % ksylitol (substancja słodząca)OPISKsylitol, nazywany "cukrem brzozowym" to słodzik pozyskiwany z drewna drzew liściastych, głównie z brzozy. Ksylitol jest substancją pochodzenia naturalnego używaną jako zamiennik białego cukru.
SKŁADNIKI100 % koncentrat z owoców granatu (Punica granatum) OPIS Produkt obecny na rynku od 15 lat, skoncentrowane wg naszej receptury sok z granatu, stosowany jako uzupełnienie diety przez osoby znające walory owców granatu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 1626 kJ/383 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 95 g w tym cukry: 78 g Błonnik: 0,8 gBiałko: < 0,5 g Sól: 0,14 gZALECANE SPOŻYCIEKoncentrat (20 ml) należy pić codziennie bez rozcieńczania lub rozcieńczyć z wodą w dowolnej ilości (cykl 25 dniowy).
Cukier palmowy, syrop imbirowy czyli słodkie i zdrowe zamienniki białego cukru Naturalne cukry i syropy słodzące to idealna alternatywa dla tradycyjnego białego cukru. Doskonale sprawdzają się w kuchni, tworząc niezapomniane kompozycje smakowe. Zawarte w nich substancje odżywcze bardzo pozytywnie wpływają na Twój organizm. Specjalnie dla Ciebie przygotowaliśmy bogatą gamę produktów, w której znajdziesz różnorodne odmiany naturalnych cukrów i syropów słodzących, takich jak: syrop klonowy, syrop z agawy, stewia, syrop imbirowy, melasa buraczana, melasa z trzciny cukrowej oraz melasa z chleba świętojańskiego (karob), cukier palmowy, syrop buraczany, ksylitol oryginalny (ksylitol danisco), syrop z kwiatu czarnego bzu, syrop z pigwy i jeszcze wiele innych.
Naturalna słodycz jako wyjątkowy dodatek do dań
Zastanawiasz się, jak wreszcie zrobić coś dobrego dla siebie, nie rezygnując przy tym ze słodkich przyjemności? Chętnie pomożemy zrealizować to wyzwanie, bo zależy nam na Twoim zdrowiu i wspaniałym samopoczuciu. W naszej ofercie produktów znajdziesz tylko zdrowe substancje słodzące wytwarzane na bazie roślin z ekologicznych upraw.
Naturalny cukier i syropy dają Ci szansę tworzenia nieograniczonej ilości kombinacji smakowych. Zdrowe substancje słodzące idealnie sprawdzą się jako dodatki do prostych i szybkich dań: zbożowych musli, owocowych soków, herbat oraz sosów, ale także znajdą zastosowanie jako polewa do naleśników, czy omletów. Ekologiczne cukry i syropy subtelnie urozmaicą smak słodkich wypieków, deserów, chleba i różnorodnych potraw z kuchni europejskiej oraz azjatyckiej.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Home.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.