BISZKOPTY BEZGLUTENOWE JĘZYCZKI 90g BEZGLUTEN
Opis
Bezgluten Biszkopty Języczki bezglutenowe to delikatnie słodkie, mięciutkie ciasteczka. Bezgluten Biszkopty Języczki bezglutenowe są produktem doskonałym do kawy, na podwieczorek czy jako dodatek do wypieków.
Składniki: jaja, skrobia kukurydziana, cukier, skrobia ziemniaczana, błonnik
bambusowy, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry
kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; substancja zagęszczająca: guma
guar.
Informacje dla alergików: produkt zawiera jaja. Na
zakładzie konfekcjonowane są: jaja i produkty pochodne; skrobia pszenna
bezglutenowa; soja i produkty pochodne, mleko i produkty pochodne, seler i
produkty pochodne, gorczyca i produkty pochodne; nasiona sezamu i produkty
pochodne; łubin i produkty pochodne; dwutlenek siarki i siarczany, orzechy
ziemne.
Dane techniczne
MASA NETTO: | Masa netto: 90g |
SKŁDNIKI: | SKŁADNIKI PODANO W OPISIE PRODUKTU |
KRAJ POCHODZENIA: | POLSKA |
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA NA 100g: | Wartość energetyczna: 1769 kJ/419 kcal |
TŁUSZCZE: | Tłuszcz:9,3g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,8g |
WĘGLOWODANY: | Węglowodany: 72g w tym cukry 0,2g |
BIAŁKO: | Białko: 11g |
SÓL: | Sól: 0,3g |
BŁONNIK: | Błonnik: 1,7g |
ALERGENY: | Produkt Bezglutenowy |
KONSERWANTY: | Produkt Bez Konserwantów |